MENU

Jos HouwenLocatie: Bert en Lilian Pleunis

Rijndijk 67 2394 AD Hazerswoude-Rijndijk

Aanvang 19:30 uur

Fokvereniging VWF Zuid-Holland West organiseert op woensdagavond 3 december 2014 een clinic longeren.

De clinic zal gegeven worden door Jos Houwen op de locatie van Bert en Lilian Pleunis in Hazerswoude-Rijndijk. Jos heeft zich gespecialiseerd in trainen van paarden aan de longe, zowel longeren aan de dubbele longe, als diverse manieren aan de enkele longe. Hiervoor geeft hij ook cursussen vanuit de KNHS-modules.

Jos Houwen heeft samen met zijn vrouw en 2 kinderen een hengstenhouderij/sportstal in Wanssum. Jos traint de paarden van zoon Kristian die internationaal springt en dochter Fieke, die lichte tour dressuur rijdt, vaak door aan de longe. De kinderen hebben hier veel profijt van, want de paarden gaan altijd veel fijner lopen als hun vader ze gelongeerd heeft.

Jos houdt zich voornamelijk bezig met het trainen van jonge hengsten/merries voor de keuring, zowel in de dressuur als de springrichting. Daarnaast houdt hij zich bezig met de handel en het hengstenhouderij gedeelte.

Tijdens de clinic zullen er 3 paarden gelongeerd worden. De entree voor de leden van de VWF is gratis en voor niet leden 5 euro.

Bent u geïnteresseerd in de clinic, dan kunt u zich (voor 30 november a.s.) opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Lilian Pleunis, tel. 06-51507908.

Graag zien wij u op woensdag 3 december a.s., namens Fokvereniging VWF

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.