MENU


Veulencollectie

Veulencollectie

VWF Successen

VWF Successen

Over VWF

Fokvereniging VWF Zuid-Holland West is een fokvereniging in Zuid-Holland waarvan de leden zich bezighouden met de paardenfokkerij, opleiding en uitbrengen van paarden in de sport van basis tot het hoogst haalbare niveau. Doel van de fokvereniging is een rol te spelen in de informatievoorziening voor de leden, naar elkaar en naar buiten, waardoor bewuster omgegaan wordt met de fokkerij en info over opleiding en gebruik zodat de kwaliteiten van het paard zichtbaar gemaakt kunnen worden. De fokvereniging is daarbij stamboekonafhankelijk.

Om vorm te geven aan het doel worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd. De VWF organiseert onder andere lezingen en forumavonden, cursussen, bezoeken aan grotere paardenbedrijven, excursies naar evenementen, een veulenkeuring, een geschiktheidsproef voor jonge dressuurpaarden, vrijspringen en een geschiktheidsproef voor jonge springpaarden.

Bestuur VWFLogo_breed_VWF

Gerrit van Heijst, voorzitter
Ronald Goeman, penningmeester
Sandra van Bohemen, secretaris
Arie Hoogendoorn, bestuurslid
Adrie Goudriaan, bestuurslid
Angelique Hoogerheide, bestuurslid
Jeffrey Blok, bestuurslid
Pascal Hoogendoorn, bestuurslid
Roel Bodbijl, bestuurslid

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.