MENU

Duval’s Ozosexy wint VWF Prinsenstad Dressuur (+ uitslagen)

Duval’s Ozosexy (v. Secret x Zorro) won de drukbezochte aanlegtest voor driejarige dressuurpaarden bij Manege Prinsenstad. De grootramige zwarte hengst kreeg van juryleden Karen Nijvelt en José van Haaren maar liefst twee tienen. Amazone Amber Hage ontving afgelopen zaterdagavond uit handen van hoofdsponsor de heer G. Kalfsbeek de felbegeerde dressuurbokaal voor 2022.

Nadien MC Dagkampioen Gelders Paard

Nadien MC (Alexandro P x Zichem) van fokkers en geregistreerden Fam. vd Spek liet met haar geweldige optreden alle concurrentie achter zich. In de strijd om de Dag titel nam Nadien MC het onder meer op tegen de winnares van de rubriek  4 t/m 7-jarige stermerries

Wim Versteeg: “Dit is een echte Gelderse merrie met een heel mooi front en sterke verbindingen. Ze bleef lopen. Iedere keer opnieuw vertrok ze weer met dezelfde inzet. Ze blijft mooi gesloten van achteruit en met een dragend achterbeen. Ze heeft ook al een goede test afgelegd en dit nemen we natuurlijk ook positief mee.” Nadien M.C. is gefokt en staat geregistreerd bij Ans en Martien van der Spek uit Moerkapelle. 

bron; horses.nl

Reservekampioen KWPN Zuid-Holland; OFIRA WAARD

(GLOCK’S FLAVIO X JAZZ) van fokker/geregistreerde Luuk van Rijn, Waardhoeve

OFIRA WAARD (GLOCK’S FLAVIO X JAZZ) werd in de gecombineerde stamboekkeuring/centrale keuring van KWPN Zuid-Holland in Heerjansdam bevordert tot ster en voorlopig keur met 85 punten voor exterieur en 80 punten voor beweging en uitgenodigd voor de kampioenskeuring. In de kampioenskeuring werd OFIRA WAARD reservekampioen en uitgenodigd voor de Nationale Merrie Keuring op 5 augustus in Ermelo.

PERIGUEUX LEVERT WEER DE WINNAAR BIJ DE VWF RUBRIEK VOOR 4 JARIGE SPRINGPAARDEN

Tijdens Outdoor Concours Delft bij Manege de Prinsenstad Delft vond op 17 juni een vervolg VWF rubriek voor 4 jarige springpaarden plaats. Werd op 30 april door de fokvereniging VWF in samenwerking met Manege de Prinsenstad alleen een aanlegtoets voor 4 jarige springpaarden georganiseerd, waar de 4 jarigen ervaring konden opdoen en op een paar hindernissen beoordeeld werden op hun aanleg, in de vervolg rubriek op 17 juni werd nu een heel parcours gesprongen. De beste 10 beoordeelden mochten in een verkort parcours nog een keer hun kwaliteiten laten zien en werden dus 2x beoordeeld.

Sangria (Florida TN x Spielberg) veulenkampioen ZH

Kampioen veulenkeuring Zuid-Holland; het merrieveulen Sangria (Florida TN x Spielberg) van fokker en geregistreerden Piet en Lesley Oosthoek.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.