MENU

VWF dressuur 1 EntertainerOp zaterdag 19 oktober a.s. organiseert Fokvereniging VWF Z-H West het VWF-Dressuur bij Manege de Prinsenstad te Delft. Ook dit jaar wordt weer gereden om de Kalfsbeek dressuur bokaal. Aan deze aanlegtest voor jonge dressuurpaarden kunnen alleen driejarige paarden meedoen.

 

Dit jaar zijn de juryleden Rien van der Schaft en Jennifer Sekreve. Jennifer zal aan het eind van de avond de beste paarden overrijden en beoordelen.

Rien van der Schaft heeft samen met zijn vrouw Inge en dochter Romy een dressuur/africhtingsstal in Wenum Wiessel.

Rien heeft diverse paarden op Grand Prix niveau uitgebracht. De opleiding van de paarden geschiedt op de klassieke wijze zoals zijn leermeester de heer Piet Oothout dit hen heeft bijgebracht.

Rien was lid van het Nederlandse dressuurteam van 1979 t/m 1983 en heeft onder andere meegedaan aan het vervangend Olympisch Kampioenschap in Goodwood, twee Europese kampioenschappen en een Wereldkampioenschap..

Jennifer Sekreve heeft diverse malen succesvol meegereden op het WK jonge paarden in Verden en is vaste stalruiter bij Johan Hamminga.

Inschrijven kan van 1 september tot 30 september. Het maximum aantal deelnemers is bereikt, ik kunt zich nog inschrijven op de reservelijst!

 

De eerste week is opengesteld voor leden van het VWF (minimaal lid van voor 1 januari 2013) en mag er maximaal 1 paard per geregistreerde worden ingeschreven.

Vanaf 7 september kan iedereen inschrijven. We hanteren een maximum van 3 paarden per geregistreerde.

We hebben deze regels opgesteld omdat we willen dat iedereen en met name de leden van het VWF de kans krijgen om met dit evenement mee te doen.

We gaan er weer een mooi evenement van maken!

Het bestuur van fokvereniging VWF

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.