MENU

logo stop diabetes 150x150Op zaterdag 7 september is het zover! Stal van der Helm organiseert een benefietdag dat ten goede komt van Stichting Diabetes Onderzoek Nederland.

Gedurende deze dag is er voor jong en oud, met of zonder voorkennis van paarden, van alles te zien en te doen. Naast diverse lezingen en demonstraties is er een echte speelparadijs voor de kinderen.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

14.00 uur Voorwoord
14.15 uur Ferenc Damen
14.45 uur Lezing dierenarts

15.15 uur Jeroen Heijmans
15.45 uur pauze
16.00 uur Mystery quest
16.30 uur Patrick van der meer
17.00 uur Loterij

Gedurende de gehele dag zijn er diverse onderdelen waarbij er geld voor Stichting DON wordt opgehaald. De grote afsluiter van de dag is de loterij. Er zijn meer dan vijftig fantastische prijzen te winnen. In de weken voorafgaand en op de benefietdag zelf kunnen de loten van €5,- per stuk gekocht worden. Het werkt als volgt. Je stuurt een e-mail naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

met daarin je naam, adres en het aantal loten dat je wilt kopen. Daarna maak je het bedrag voor het aantal loten wat je wilt kopen over naar bankrekeningnummer NL 22 RABO 033 681 9064 t.a.v. Stal van der helm iz Stichting DON met de mededeling Benefietdag (je naam). Na ontvangst van de betaling krijg je een bevestigingsmail met daarin de loterijnummers. Op de benefietdag zijn de loten af te halen in de kantine van Stal van der Helm. Op deze manier steun je niet alleen Stichting DON maar kun je ook nog een mooie prijs winnen!

Flyer DON

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.