MENU

(GLOCK’S FLAVIO X JAZZ) van fokker/geregistreerde Luuk van Rijn, Waardhoeve

OFIRA WAARD (GLOCK’S FLAVIO X JAZZ) werd in de gecombineerde stamboekkeuring/centrale keuring van KWPN Zuid-Holland in Heerjansdam bevordert tot ster en voorlopig keur met 85 punten voor exterieur en 80 punten voor beweging en uitgenodigd voor de kampioenskeuring. In de kampioenskeuring werd OFIRA WAARD reservekampioen en uitgenodigd voor de Nationale Merrie Keuring op 5 augustus in Ermelo.

Door de jury werd zij omschreven als: “Bloedmooie, scherpe en goed ontwikkelde merrie, met een sterke rug-/lendenpartij. Stappen deed zij zuiver en goed door het lichaam, in draf liet ze veel expressie en buiging in de gewrichten zien, daarbij schakelde ze heel gemakkelijk. Dat laatste deed ze ook in galop en toonde daarin ook veel kracht en afdruk”.

In de kampioenskeuring voegde de jury daar nog aan toe: “Een paard met heel veel allure, naar boven gebouwd, met een opvallend front en een mooie bovenlijn”.

bron; website Waardhoeve

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.