MENU

1e plaats nr 247 april 2017: VWF-Springen bij Manege de Prinsenstad om de Geert Meursing wisseltrofee
Aan deze aanlegtest voor jonge springpaarden kunnen 3-jarige paarden (vrijspringen) en 4-jarige paarden (springen onder de man) meedoen, die bij een Europees erkend stamboek zijn geregistreerd.

de jury ; Rob de Bruijn & Jan van Dijck

Rob de Bruijn, Stal de Bruijn-Scheepens uit Hooge Mierde, genoot zijn opleiding onder meer op stal bij Jack Neefs. Inmiddels is hij zelf uitgegroeid tot een succesruiter die onder meer de hoogtesprong van Jumping Mechelen en de Grote Prijzen van Oudenbosch, Etten-Leur en Hulsterlo op zijn naam schreef. Tot zijn specialiteiten behoren onder meer het succesvol opleiden van jonge talentvolle springenpaarden waarbij tevens een groot aantal goedgekeurde hengsten onder Rob de Bruijn zijn opwachting maakte in de verschillende landelijke en internationale competities

Jan van Dijck van Trainings- en handelstal De Hooghoeve uit Brecht België leidt paarden op en brengt paarden uit op spring- of dressuurwedstrijden, op alle niveaus van 4-jarigen tot grand-prixpaarden. Daarnaast wordt er lesgegeven tot het hoogste niveau.

Dinsdag 3 april is er de mogelijkheid om te komen oefenen voor het losspringen vanaf 18.00 uur bijStal Meursing. Inschrijven kan via Jessica op 0683945988.

Verloting dekking de KWPN ggk Jack Daniels EB Action-Breaker x Quite Easy I x Calido I Fokker; G.A. Terborg
deze jonge talentvolle hengst slaagde met mooie cijfers voor het verrichtingsonderzoek, Jack Daniels EB is in eigendom van G.A. TerBorg, Gerrit en Leontine ter Harmsel-Zanderink & Stal Geerink en staat ter dekking bij dierenkliniek & hengstenstation Enterbrook. De dekking wordt beschikbaar gesteld door de heer G.A. TerBorg, loten zijn te koop bij het secretariaat.

15E EDITIE VWF-SPRINGEN BIJ MANEGE DE PRINSENSTAD

Verloting van een deken voor paard of pony

Vanwege de jubileum editie zal op zaterdag tijdens het evenement ook een deken voor een paard of een pony (afhankelijk wat de bezitter van het winnende lot heeft) worden verloot. Dit dek zal achteraf ter beschikking worden gesteld zodat een passend dek kan worden geregeld voor het paard of de pony.

(Daarnaast zullen de loten ook verkocht worden voor een dekking van de hengst Jack Daniels.)

De helft van de opbrengst van de verkoop van de loten zal ter beschikking worden gesteld aan een goed doel. Gekozen is voor Kanker onderzoek.

Jack Daniels EBDe loten zullen zaterdag beschikbaar zijn bij het secretariaat of kunnen worden gekocht als men rond gaat met de loten. Een lot kost 5 Euro. De bezitter van een lot of meerdere loten moet er zorg voor dragen dat hij/zij of iemand ipv hem/haar de loten beschikbaar heeft. Als bij trekking er geen reactie komt op een gevallen lot, dan zal een volgend lot worden getrokken, net zo lang tot iemand met een op dat moment getrokken lot naar voren treedt.

De locatie is wederom manege de Prinsenstad in Delft, de aanvang is 15.00 uur

Inschrijven kan tot 1 april door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. U ontvangt meteen bericht dat uw inschrijving is binnengekomen (mits u uw emailadres heeft ingevuld). Mocht u niets van ons vernemen, dan is er iets misgegaan en verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

inschrijfformulier; http://www.formdesk.com/VWF/VWFspringen2018

het inschrijfgeld dient voor 4 april 2018 te zijn overgeschreven op gironummer NL47INGB0000025558, t.n.v. Fokvereniging VWF Z-H West. Het inschrijfgeld bedraagt per paard EURO 17,50 voor leden, EURO 22.50, voor niet-leden.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.