MENU

1ste plaats slider 20168 april 2017: VWF-Springen bij Manege de Prinsenstad om de Geert Meursing wisseltrofee
Aan deze aanlegtest voor jonge springpaarden kunnen 3-jarige paarden (vrijspringen) en 4-jarige paarden (springen onder de man) meedoen, die bij een Europees erkend stamboek zijn geregistreerd.

de jury voor VWF Springen

  • Herman van den Broeck o.a. lid hengstenkeuringscommissie BWP en veelgevraagd jurylid op jonge springpaardenwedstrijden in België, reed op de Olympische Spelen in LA in de finale met de hengst Wellington, Herman runt met Ingrid Daeleman de stal Horses VDB
  • Ester Blekking (Stal Ester Blekkink) bekend van hengstencompetities en de Vion Cup, was voor zij haar eigen stal oprichtte stalruiter voor oa Roelof Bril in Westendorp. Vervolgens voor Aris van Manen in Brummen en daarna bij hengstenstation De Radstake


De locatie is wederom manege de Prinsenstad in Delft, de aanvang is 14.00 uur

3 april oefen-vrijspringen voor de driejarigen bij Dierenkliniek Meursing,
opgeven bij Jordy 06-23650010 aanvang om 19.00 uur
Dierenkliniek Meursing, Westzijdeweg 79, 2391 JE Hazerswoude-Dorp

verloting van een gratis dekking tijdens VWF Springen beschikbaar gesteld door Stoeterij Tewis & van Kooten
Hardwell (Clinton I x Corofino I x Romino), schitterende hengst met ras en uitstraling KWPN en Holstein goedgekeurd

verloting; 250 euro korting op een dekking van Zangersheide

Inschrijven kan tot 1 april door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. U ontvangt meteen bericht dat uw inschrijving is binnengekomen (mits u uw emailadres heeft ingevuld). Mocht u niets van ons vernemen, dan is er iets misgegaan en verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

inschrijfformulier; http://www.formdesk.com/VWF/VWFspringen2017

Het inschrijfgeld dient voor 3 april 20176 te zijn overgeschreven op gironummer NL47INGB0000025558, t.n.v. Fokvereniging VWF Z-H West. Het inschrijfgeld bedraagt per paard EURO 17,50 voor leden, EURO 22.50, voor niet-leden.

hARDWELL ADV 09ae8b60

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.