MENU

Verloting dekking van de keur hengst Phin Phin tijdens VWF Springen op 9 april as.
Een dekking zal worden verloot van de keur hengst Phin Phin (Chin Chin x Abdullah x Winnetou). De Winnetou merrie is een zus van de BWP hengst Widukind van de Lauzelle. Phin Phin heeft internationaal gesprongen onder Roelof Bril. Phin Phin springt zelf zeer snel van de grond, toont een goede techniek en beschikt over veel inzet en kwaliteit.

Phin Phin Spring 02Phin Phin is een Intenationale tophengst die zeer goed fokt en die zijn springaanleg doorgeeft aan zijn kinderen. Ook deze hebben snelle reflexen, lengte, lossigheid en goede bewegingen.
Phin Phin zijn pedigree is van grote genetische waarde.
Vader Chin chin is een Olympische topper en is één van de beste springpaardenverervers van de wereld. Moedersvader Abdullah is ook een genie en vererft wereldtoppers. Phin Phin is door zijn fokkerijprestaties tot Keurhengst verklaard. Phin Phin is ook in België door zijn Internationale sport en fokkerij prestaties benaamd tot ambassadeur van het B.W.P. stamboek.

2015: Vele nakomelingen van Phin Phin zijn succesvol op internationaal niveau, waaronder Avenier, Uniki, Urona, Utha, Tin Tin, Top Secret, Vedette v. Spielveld, Zalvo, Wet Wet, Wodan, Zep, Vegas, Victor, Shooting star, Werettie, Wilexo , Brilexo , Bylou, What Ever en nog vele anderen.

Phin Phin geeft INTERNATIONALE TOPFOKKERIJ

Dank gaat uit naar Hengstenstation de Radstake van de familie Venderbosch te Varseveld.
http://www.radstake.nl/horses/hengsten/79

Degene die het winnend lot heeft, hoeft geen dekgeld te betalen. De kosten voor verzending van het sperma worden wel in rekening gebracht

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.