MENU

Winnaar 3 jarige vwf springen 2015Op zaterdag 9 april 2016 organiseert Fokvereniging VWF Z-H West voor de viertiende keer het VWF springen bij Manege de Prinsenstad. Het VWF springen bestaat uit het Open Kampioenschap Vrijspringen om de Geert Meursing Wisseltrofee en de aanlegtest voor vierjarige springpaarden onder het zadel in Manege de Prinsenstad in Delft.

Aan deze aanlegtest voor jonge springpaarden kunnen 3-jarige paarden (vrijspringen) en 4-jarige paarden (springen onder de man) meedoen, die bij een Europees erkend stamboek zijn geregistreerd.

Jury Daan Nanning & Robert Vos (Wierden)

De locatie is wederom manege de Prinsenstad in Delft. Aanvang: ± 14:00 uur. Let op, aanvang is ivm veel deelnemers verschoven naar 14.00 uur

Verloting dekking van de keur hengst Phin Phin
Een dekking zal worden verloot van de keur hengst Phin Phin (Chin Chin x Abdullah x Winnetou). De Winnetou merrie is een volle zus van de BWP hengst Widukind van de Lauzelle. Phin Phin heeft internationaal gesprongen onder Roelof Bril.

Dank gaat uit naar Hengstenstation de Radstake van de familie Venderbosch te Varseveld.
http://www.radstake.nl/horses/hengsten/79

Degene die het winnend lot heeft, hoeft geen dekgeld te betalen. De kosten voor verzending van het sperma worden wel in rekening gebracht

Voor aanvang van dit evenement zal bij voldoende belangstelling een oefenavond (maandag 4 april 2016) worden georganiseerd bij G. Meursing in Hazerswoude. Houdt onze website www.vwf.nl in de gaten voor meer info.

Inschrijven kan tot 3 april door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. U ontvangt meteen bericht dat uw inschrijving is binnengekomen (mits u uw emailadres heeft ingevuld). Mocht u niets van ons vernemen, dan is er iets misgegaan en verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Het inschrijfgeld dient voor 5 april 2016 te zijn overgeschreven op gironummer NL47INGB0000025558, t.n.v. Fokvereniging VWF Z-H West. Het inschrijfgeld bedraagt per paard EURO 17,50 voor leden, EURO 30, voor niet-leden.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.