MENU

VWF springen winnaar 3 jarigeOp zaterdag 11 april 2015 organiseert Fokvereniging VWF Z-H West voor de dertiende keer het VWF springen bij Manege de Prinsenstad. Het VWF springen bestaat uit het Open Kampioenschap Vrijspringen om de Geert Meursing Wisseltrofee en de aanlegtest voor vierjarige springpaarden onder het zadel in Manege de Prinsenstad in Delft.

Aan deze aanlegtest voor jonge springpaarden kunnen 3-jarige paarden (vrijspringen) en 4-jarige paarden (springen onder de man) meedoen, die bij een Europees erkend stamboek zijn geregistreerd.
De jury zal zo spoedig mogelijk hier bekend gemaakt worden.

Inschrijven kan tot 3 april door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. U ontvangt meteen bericht dat uw inschrijving is binnengekomen (mits u uw emailadres heeft ingevuld). Mocht u niets van ons vernemen, dan is er iets misgegaan en verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Voor aanvang van dit evenement zal tevens een oefenavond (30 maart 2015) worden georganiseerd bij G. Meursing in Hazerswoude. Houdt onze website www.vwf.nl in de gaten voor meer info.

Het inschrijfgeld dient voor 7 april 2015 te zijn overgeschreven op gironummer NL47INGB0000025558, t.n.v. Fokvereniging VWF Z-H West. Het inschrijfgeld bedraagt per paard EURO 17,50 voor leden, EURO 30, voor niet-leden.

Aanvang: 15.00 uur.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.