MENU

stal hendriksOp 8 april brengen we een bezoek aan Stal Hendrix in Baarlo (Limburg).
We zijn uitgenodigd voor een rondleiding over het bedrijf en na een na een hapje en een drankje kunnen we genieten van de hengsten show die daar wordt gehouden. Al naar gelang het aantal deelnemers gaan we met de bus, of we zullen carpoolen.
Sinds de realisatie van de hengstenstal op de locatie in Kessel organiseert Stal Hendrix jaarlijks een hengstenshow. Deze gezellige avond waarbij alle hengsten aan u getoond worden, trekt jaarlijks ruim 900 bezoekers.
Tijdens deze hengstenshow worden alle hengsten doorgaans aan de hand én onder de man gepresenteerd. Paul en Emile voorzien alle paarden van commentaar. Ook komen nakomelingen van enkele hengsten in de baan. Na afloop bent u van harte uitgenodigd om een drankje te nuttigen aan de bar.


14.00 uur: vertrek Zuid-Holland (nader af te spreken waarvandaan)
16.00 uur: rondleiding bedrijf
19.30 uur: aanvang hengstenshow


Aanmelden voor 29 maart a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.stalhendrix.nl.

First Verdi
Vittorio

Ustinov

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.