MENU

1e plaats FortyDit jaar zijn de juryleden Sjak Laarakkers en Vai Bruntink. Vai zal aan het eind van de avond de beste paarden overrijden en beoordelen.

Vanaf 2012 runnen Sjak Laarakkers en Vai Bruntink gezamelijk Stal Laarakkers, wat gelegen ligt in het prachtige Haarle. Hier maken Sjak en Vai paarden keuringsklaar, of worden paarden klaargemaakt voor diverse competities. 

Sjak is naast africhter van dressuurpaarden ook een succesvolle trainer. Zo heeft hij meerdere combinaties naar het hoogste niveau begeleid. Hij is daarnaast jaren werkzaam geweest als lid van de KWPN hengstenkeuringscommissie en heeft een goed oog voor kwaliteit.

Ook zullen wij weer voor een spectaculair showblok zorgen. Dit jaar zal Platinum Stable met Michelle van Lanen de voor het KWPN en Oldenburg goedgekeurde dekhengt Five Star (Amazing Star x Jazz x Darwin) voorstellen. Deze prachtige donkere voshengst werd in 2013 goedgekeurd door het KWPN. Five Star ontving een verrichtingsrapport om over naar huis te schrijven; voor alle onderdelen een acht of hoger. Hij blinkt uit op souplesse, houding en balans. Voor deze onderdelen ontving hij zelfs een 8,5

Het maximum aantal deelnemers is bereikt. U kunt zich hieronder inschrijven voor de reservelijst.

De eerste week is opengesteld voor leden van het VWF (minimaal lid van voor 1 januari 2014) en mag er maximaal 1 paard per geregistreerde worden ingeschreven.

Vanaf 7 september kan iedereen inschrijven. We hanteren een maximum van 3 paarden per geregistreerde.

We hebben deze regels opgesteld omdat we willen dat iedereen en met name de leden van het VWF de kans krijgen om met dit evenement mee te doen.

We gaan er weer een mooi evenement van maken!

Het bestuur van fokvereniging VWF

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.