MENU

Zaterdag 24 februari organiseert fokvereniging VWF een excursie naar:
RS2 Dressage Center in Groesbeek en Hengstenstation van Joop van Uytert in Heerewaarden. U kunt zich nog opgeven!We zullen om 08.30 uur met de bus vertrekken (opstappunt nader te bepalen), waarna we (na onderweg een kopje koffie te hebben gedronken) rond 11.00 uur aan zullen komen bij RS2 Dressage Center in Groesbeek.

RS2 Dressage Center in Groesbeek is een hippisch complex met wereldallure in eigendom van het echtpaar Saskia en Jacques Lemmens, Robin van Lierop en Seth Boschman.

De accommodatie van RS2 is gevestigd op een oppervlakte van 12 hectare grond, waarvan 2 hectare bebouwd en bestaat grotendeels uit eikenhout, wat een grote rust uitstraalt.

Het unieke team Robin van Lierop, Seth Boschman en Marieke van der Putten trainen de bijzonder talentvolle paarden tot het allerhoogste niveau.

Rond 13.00 uur zullen we hier vertrekken, en om 14.00 uur arriveren op het hengstenstation van Joop van Uytert in Heerewaarden.

Op zijn prachtige bedrijf zullen we eerst een rondleiding krijgen, waarna we enkele van de bijzonder talentvolle hengsten zullen zien.

Als afsluiting zullen we bij Joop van Uytert een drankje drinken en gezellig napraten, waarna we rond 20.00 uur weer terug zullen zijn.

opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de kosten voor leden bedragen 10 euro en voor niet leden 15 euro graag opgeven voor
19 februari!

rs2 3d04720ejoop van uytert excursie page 001

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.