MENU

4 jarigenOp zaterdag 12 april 2014 organiseert Fokvereniging VWF Z-H West voor de twaalfde keer het VWF springen bij Manege de Prinsenstad. Het VWF springen bestaat uit het Open Kampioenschap Vrijspringen om de Geert Meursing Wisseltrofee en de aanlegtest voor vierjarige springpaarden onder het zadel in Manege de Prinsenstad in Delft.

 

Aan deze aanlegtest voor jonge springpaarden kunnen 3-jarige paarden (vrijspringen) en 4-jarige paarden (springen onder de man) meedoen, die bij een Europees erkend stamboek zijn geregistreerd.

We zijn zeer verheugd dit jaar als jury te mogen ontvangen Egbert Schep en Nathalie van der Meij.

Egbert Schep heeft in Tull en 't Waal een eigen fok-opfokbedrijf en handelsstal. Hij heeft oog voor kwaliteit, uit eigen opfok komen onder andere de goedgekeurde hengsten; Tygo, Triomph, Utah Z, Ukato, Vaillant, Veneur, Cupido Flamingo Z, Warrant, Alicante HBC.

Nathalie van der Meij werd o.a. met de bekende hengst Kigali wereldkampioen bij de 5-jarige in Lanaken (1997).

Inschrijven kan tot 4 april door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. U ontvangt meteen bericht dat uw inschrijving is binnengekomen (mits u uw emailadres heeft ingevuld). Mocht u niets van ons vernemen, dan is er iets misgegaan en verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Onvolledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

Het inschrijfgeld dient voor 8 april 2013 te zijn overgeschreven op gironummer 25558, t.n.v. Fokvereniging VWF Z-H West. Het inschrijfgeld bedraagt per paard EURO 17,50 voor leden, EURO 30, voor niet-leden.

Aanvang: 15.00 uur.

Hieronder de voorlopige startlijst, deze zal vrijdagavond opnieuw ververst worden dus houdt de site in de gaten!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.