MENU

1 Leon Kuijpers met Bel AirMooie rubriek 4-jarige paarden tijdens Rabobank Outdoor concours bij Manege de Prinsenstad.

Tijdens een zonovergoten iets winderige middag kwamen op 8 juni 27 4-jarigen in de baan voor de rubriek VWF 4-jarige paarden. In dit opleidingsconcours werden alle paarden beoordeeld door Robert Baader uit Markelo.

Leon Kuijpers kwam en overwon. Behalve de 1ste plaats met Bel Air (Berlin) wist hij ook op plaats 3 met Edward (Eurocommerce Singapore) en op plaats 5 met Cravitz W (Cassini) beslag te leggen.

De verschillen in de beoordeling waren klein in de kopgroep. Doordat Leon Kuijpers zijn 3 paarden bijzonder goed had geschoold, en daarmee ook voor was in de ontwikkelingen van de paarden tov de rest maakte dit het verschil in het binnenhalen van punten. De paarden werden beoordeeld op techniek (2x), rijdbaarheid en algemene indruk. Voor elke balk werden 2 strafpunten in rekening gebracht en 3 voor elke weigering. Robert Baader gaf een uitleg van het beeld en waar de ruiter/amazone aan zou kunnen werken om in de ontwikkeling van het paard en combinatie verder te komen.

2de werd Brandon Duijndam met Evita Bella (Cicero Z van Paemel), 4de werd Carina Verleun met Easy Boy (Tangelo van de Zuuthoeve), 6de ex aquo werden Kelly Terlouw met Eppo (Vaillant) en Bart van Ooyen met Quick Cash (Quatro).

Bijgaand treft u de lijst met uitslagen.

De fokvereniging wil langs deze weg Jordy Duijndam feliciteren die op 8 juni zijn 30ste geboortedag vierde en plein publique.

Voor een fotoreportage kunt u naar www.equifoto.nl

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.