MENU

4 jarigenOp zaterdag 13 april 2013 organiseert Fokvereniging VWF Z-H West voor de elfde keer het VWF springen bij Manege de Prinsenstad. Het VWF springen bestaat uit het Open Kampioenschap Vrijspringen om de Geert Meursing Wisseltrofee en de aanlegtest voor vierjarige springpaarden onder het zadel in Manege de Prinsenstad in Delft.

Aan deze aanlegtest voor jonge springpaarden kunnen 3-jarige paarden (vrijspringen) en 4-jarige paarden (springen onder de man) meedoen, die bij een Europees erkend stamboek zijn geregistreerd.

We zijn zeer verheugd dit jaar als jury te mogen ontvangen Piet Raymakers en Ellen Zwijnenberg.

De internationale springruiter Piet Raymakers heeft een stijlvol manegecomplex in Asten. Tezamen met zijn zoons Piet en Joep vormt hij het Team Raymakers. De afgelopen jaren behaalde Piet Raymakers diverse Grand Prix-overwinningen. Daarmee komt het aantal overwinningen in Grote Prijzen in zijn carrière op 40.

De stal van Ellen Zwijnenberg is in Raalte. Ellen heeft een bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het opleiden en trainen van (jonge) springpaarden. In 2012 won ze alle drie de voorselecties van de GMB wintercompetitie voor jonge springpaarden en werd winnaar tijdens het ICN in Drachten.

Vierjarige paarden die deelnemen aan VWF springen kunnen ook deelnemen aan de rubriek voor 4 jarige paarden tijdens het Prinsenstad zomer concours. 4-jarige paarden van VWF leden kunnen gratis deelnemen aan deze rubriek.

Tevens zal er tijdens het VWF springen een gratis dekking worden verloot van de hengst Den Ham Blue R. (Mr. Blue x Calando I x Coriander) Deze hengst is in eigendom van stal Roelofs in Den Ham. http://www.stalroelofs.nl/dekhengsten/dekhengsten/den-ham-blue-r

Inschrijven kan tot 4 april door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. U ontvangt meteen bericht dat uw inschrijving is binnengekomen (mits u uw emailadres heeft ingevuld). Mocht u niets van ons vernemen, dan is er iets misgegaan en verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Inschrijfformulier VWF Springen 2013

Onvolledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

Het inschrijfgeld dient voor 9 april 2013 te zijn overgeschreven op gironummer 25558, t.n.v. Fokvereniging VWF Z-H West. Het inschrijfgeld bedraagt per paard EURO 17,50 voor leden, EURO 30, voor niet-leden.

Aanvang: 15.30 uur.

Voorafgaand aan dit evenement zal een oefenavond vrijspringen worden georganiseerd bij Geert Meursing in Hazerswoude Dorp op maandagavond 25 maart a.s. Aanvang 19.30 uur. U kunt zich hiervoor opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.