MENU

nieuwe siteDe VWF viert haar 30 jarig jubileum. En ook na 30 jaar blijft de VWF vernieuwen! Het was duidelijk tijd voor een nieuwe website. En hier is hij dan! Met trots presenteren wij u deze 2.0 website boordevol informatie voor u als VWF lid en/of paardenliefhebber.

Inhoud van de nieuwe website

Bovenin kunt u terecht voor meer informatie over de VWF, voor het nieuws en het nieuwsarchief, de activiteiten, het lidmaatschap, Jeune VWF, voor contactgegevens en linkjes naar Twitter en Facebook. Naast de slidehow met foto's van VWF activiteiten vind u de agenda met de meest actuele data voor activiteiten en evenementen. Op de voorpagina vind u ook het actuele VWF nieuws, twitternieuws, onze sponsoren, de VWF Veulencollectie, de VWF Successen en u kunt zich hier ook inschrijven voor de nieuwsbrief van de VWF om helemaal op de hoogte te blijven.

Nieuws delen

Wilt u uw nieuws delen met de VWF, dan horen wij graag van u. Of misschien heeft u wel een veulen voor in de VWF Veulencollectie, of heeft u een succes geboekt wat zeker vermeld moet worden in de VWF Successen. 

Twitter en Facebook

Ook zit de VWF sinds kort op Twitter en op Facebook om haar evenementen aan te kondigen en interessant nieuws over prestaties van VWF leden te verspreiden. U kunt ons volgen op Twitter en/of 'liken' op Facebook. 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.