MENU


Veulencollectie

Veulencollectie

VWF Successen

VWF Successen

Inschrijven VWF Dressuur 2021

Op zaterdag 23 oktober a.s. organiseert Fokvereniging VWF Z-H West het VWF-Dressuur bij Manege de Prinsenstad te Delft. Ook dit jaar wordt weer gereden om de Kalfsbeek dressuur bokaal. Aan deze aanlegtest voor jonge dressuurpaarden kunnen alleen driejarige paarden meedoen.

N.B. Goedgekeurde hengsten en hengsten die in een goedkeurings-traject zitten van een erkend warmbloedpaarden stamboek worden uitgesloten van deelname.

Inschrijven kan tot en met zondag 10 oktober (of tot het moment dat het maximale aantal deelnemers is bereikt, daarna wordt een reservelijst aangemaakt), door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. U ontvangt direct bericht dat uw inschrijving is ontvangen (mits u uw e-mailadres correct heeft ingevuld). Mocht u niets van ons vernemen, dan is er iets misgegaan en verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen middels Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vul het formulier s.v.p. zo juist en compleet mogelijk in! Onvolledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

NB! Schrijft u meerdere paarden in opent u dan steeds het formulier opnieuw. Sluit het bevestigingsbericht af en open het formulier opnieuw en/of overschrijf in ieder geval niet het eerder ingevulde formulier. Wij ontvangen dan namelijk alleen de eerste inschrijving en niet de overige inschrijvingen.

Het inschrijfgeld bedraagt: € 15,00 voor leden / € 22,50 voor niet-leden en dient direct te worden overgemaakt via de link in het inschrijfformulier

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.