MENU


Veulencollectie

Veulencollectie

VWF Successen

VWF Successen

VWF ledenvergadering intern gedeelte (alleen voor leden)
Aanvang: 19.00 uur.
Aansluitend aan de ledenvergadering vindt een openbaar gedeelte plaats (voor iedereen toegankelijk)
Aanvang: 20.00 uur.

Locatie
Dorpshuis Swanla
Klinkhamerweg 86
2761 BJ Zevenhuizen

Presentatie door Maaike Lautenschutz-Soethout van het bedrijf Voortplantingspraktijk Paard

Maaike Lautenschutz-Soethout van het bedrijf Voortplantingspraktijk Paard (VP Paard) zal een presentatie geven over de activiteiten van VP Paard. Voortplantingspraktijk Paard is gespecialiseerd in de voortplanting van het paard. Dit strekt zich uit van het hele traject van ondersteuning drachtigheid begeleiding tot met Embryo Transplantatie. Steeds meer zien we dat Embryo Transplantatie terrein wint in de fokkerij van paarden. Zeker is dat het een impuls kan geven aan het meer toespitsen op de inzet van kwaliteitsvolle merries voor de fokkerij, maar ook op de combi van sport en fokkerij.

Website

Voortplantingspraktijk Paard : Voortplantingspraktijk Paard | Paardenpraktijk VLS (vppaard.nl)

Delen visie door Adri Zekveld van Stoeterii Sollenburg en Femke de Laat van Dressuurstal Femke de Laat over de fokkerij en rijderij van het toekomstige dressuurpaard

Adri Zekveld van stoeterij Sollenburg is bekend om zijn aandacht voor de fokkerij van een aansprekend dressuurpaard waarmee hij tot op het hoogste niveau scoort. Femke de Laat van Dressuurstal Femke de Laat is niet alleen samen met haar man Dirk Koster fokker, maar ook een zeer bekend africhtster van jonge dressuurpaarden die ze zeer succesvol weet voor te stellen en uit te brengen.

Website

Stoeterij Sollenburg : Stoeterij Sollenburg

Dressuurstal Femke de Laat : Femke de Laat – Dressuurstal

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.