MENU


Veulencollectie

Veulencollectie

VWF Successen

VWF Successen

Fokvereniging VWF Z-H West organiseert 23 oktober het VWF-Dressuur bij Manege de Prinsenstad te Delft. Ook dit jaar wordt weer gereden om de Kalfsbeek dressuur bokaal. Aan deze aanlegtest voor jonge dressuurpaarden kunnen alleen driejarige paarden meedoen.
De paarden worden in groepjes van drie voorgesteld aan de jury, er wordt stap, draf en galop op beide handen gevraagd.

NB: Goedgekeurde hengsten en hengsten die in het goedkeuringstraject zitten van een erkend warmbloedrijpaarden stamboek zijn uitgesloten van deelname

Jury; Frenk Jespers & Marijn van Dijk

Frenk Jespers heeft bijzonder veel ervaring in het opleiden en beoordelen van paarden Hij actief geweest als hengstenkeuringscommissielid bij het KWPN en het SWB en is medegrondlegger van de Pavo-Cup. Hij is jurylid bij de KFPS Hengstenkeurings-commissie. Als jurylid en begeleider van jonge paarden voor WK Verden zijn er vele successen behaald. Verder is Frenk als bondscoach actief geweest voor Turkije. In het Brabantse Teteringen runt hij samen met Cokky Jespers Dressuurstal en Africhtingsstal Jespers

Marijn van Dijk behaalde het Paardensport Diploma op NHB Deurne en was o.a. stalruiter bij Anky van Grunsven. Marijn leidt paarden op en brengt ze uit tot op het hoogste niveau, in het Brabantse Mariahout runt Marijn van Dijk haar Dressuurstal Marijn van Dijk Dressage. Marijn veel ervaring met het succesvol uitbrengen van (jonge) Dressuurpaarden en is ze actief als testruiter bij het KWPN in het verrichtings onderzoek van de jonge Dressuur Hengsten

Winnaar VWF dressuur bij manege de Prinsenstad om de Kalfsbeek Bokaal werd zaterdag 19 oktober 2019 de vos hengst Live Dream (Desperado x Diamond Hit) (zie foto hierboven) van eigenaar Ad Valk en fokker D.H. van Heerde. Live Dream werd voorgesteld door Ingrid Ockenhuisen-Malan. 

Wij volgen de berichtgeving mbt het Corona virus op de voet, over te nemen & op te volgen maatregelen zullen op een nader tijdstip worden bericht op onze website.
Deelnemers (eigenaren/ruiters/amazones) en publiek (voor zover toegestaan) worden verzocht kennis te hebben van de voor het evenement geldende corona maatregelen en deze na te leven. Op grond van de laatste aanpassingen in beleid zal tijdig een overzicht van deze corona maatregelen kenbaar worden gemaakt op deze website.

Vanaf 1 september kan iedereen inschrijven. We hanteren een maximum van 3 paarden per geregistreerde.
We hebben deze regels opgesteld omdat we willen dat iedereen en met name de leden van het VWF de kans krijgen om met dit evenement mee te doen. Tijdens het evenement worden foto's gemaakt, de foto's kunnen gepubliceerd worden op de website, Facebook en Twitter van Fokvereniging VWF, wilt u niet herkenbaar in beeld, laat dit dan voorafgaand aan het evenement aan ons weten.

Showblok


Hengstenstation van Uytert stelt u voor de jonge beloftevolle aangewezen hengst Nachtwacht, Incognito x Everdale x Scandic, Nachtwacht zal worden gereden door Sem Stiemer.
Nachtwacht is gefokt door H.H. vd Bighelaar en LCM Bighelaar en in eigendom van fokker en J. van Uytert. foto; website Hengstenstation van Uytert 


De jonge talentvolle aangewezen hengst Blue Diamond's Nintendo DS Just Wimphof x Negro x Krack C gereden door Estelle Knook zal in het showblok tijdens VWF Dressuur bij Manege de Prinsenstad op 23 oktober as worden voorgesteld aan u door zijn fokkers & geregistreerden; D. Staller & D. Broekema foto; horses.nl (facebook)


Tweede showblok, verzorgt door Stal Brouwer, zal Kirsten Brouwer de schitterende KWPN goedgekeurde hengst Foundation (United x Jazz x Ferro) aan u voorstellen, de 11 jarige hengst wordt door Kirsten uitgebracht in de Grand Prix

We gaan er weer een mooi evenement van maken!

Het inschrijfgeld bedraagt per paard EURO 15,00 voor leden, EURO 22.50, voor niet-leden, om uw inschrijving af te kunnen ronden wordt u doorgeschakeld naar een betaaloptie via mollie, Na betaling zal de inschrijving worden doorgevoerd.

Corona maatregelen

  • Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt.
  • Uitgangspunt zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM. Wij gaan ervanuit dat u uw eigen verantwoordelijkheid nemen m.b.t. de coronamaatregelen.
  • We behouden ons het recht om u te vragen naar uw coronatoegangsbewijs.
  • Heeft u verkoudheidsklachten of verhoging/koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.