7 april; VWF Springen bij Manege de Prinsenstad om de Geert Meursing wisseltrofee

door Fokvereniging VWF

7 april; VWF Springen bij Manege de Prinsenstad om de Geert Meursing wisseltrofee

7 april 2017: VWF-Springen bij Manege de Prinsenstad om de Geert Meursing wisseltrofee
Aan deze aanlegtest voor jonge springpaarden kunnen 3-jarige paarden (vrijspringen) en 4-jarige paarden (springen onder de man) meedoen, die bij een Europees erkend stamboek zijn geregistreerd.
de jury ; Rob de Bruijn & Jan van Dijck

Rob de Bruijn, Stal de Bruijn-Scheepens uit Hooge Mierde, genoot zijn opleiding onder meer op stal bij Jack Neefs. Inmiddels is hij zelf uitgegroeid tot een succesruiter die onder meer de hoogtesprong van Jumping Mechelen en de Grote Prijzen van Oudenbosch, Etten-Leur en Hulsterlo op zijn naam schreef. Tot zijn specialiteiten behoren onder meer het succesvol opleiden van jonge talentvolle springenpaarden waarbij tevens een groot aantal goedgekeurde hengsten onder Rob de Bruijn zijn opwachting maakte in de verschillende landelijke en internationale competities

Jan van Dijck van Trainings- en handelstal De Hooghoeve uit Brecht België leidt paarden op en brengt paarden uit op spring- of dressuurwedstrijden, op alle niveaus van 4-jarigen tot grand-prixpaarden. Daarnaast wordt er lesgegeven tot het hoogste niveau.
 
 

 De locatie is wederom manege de Prinsenstad in Delft, de aanvang is 14.00 uur

 

Inschrijven kan tot 1 april door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen. U ontvangt meteen bericht dat uw inschrijving is binnengekomen (mits u uw emailadres heeft ingevuld). Mocht u niets van ons vernemen, dan is er iets misgegaan en verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen (info@vwf.nl).

inschrijfformulier; http://www.formdesk.com/VWF/VWFspringen2018

het inschrijfgeld dient voor 4 april 2018 te zijn overgeschreven op gironummer NL47INGB0000025558, t.n.v. Fokvereniging VWF Z-H West. Het inschrijfgeld bedraagt per paard EURO 17,50 voor leden, EURO 22.50, voor niet-leden.

Ga terug