14 september 2019 Veulenvisite & Barbecue

We gaan weer op veulen visite! 14 september as zullen we eerst Istvan Kruts (Kerkweg 75, 2461 GC Ter Aar) bezoeken, verzamelen om 13.30 uur,  waar we een aantal veulens zullen mogen bekijken, oa een merrie veulen van de Winnaar van VWF Dressuur Jovianen een hengstveulen van Desperado uit een Elite merrie van Glamourdale x Jazz x Michelangelo, daarna (om 15.30 uur aankomst bij Stal Everse) gaan we naar Stal Everse van Mario en Mischa Everse in Waddinxveen waar we een aantal springgefokte veulens kunnen zien, Stal Everse staat bekend om zijn springpaarden met zeer goede afstammingen en spring capaciteiten die kunnen strijden tot op Grand Prix topniveau, De paarden worden over het algemeen zelf gefokt uit bewezen merrie stammen en in eigen beheer opgefokt en opgeleid door of onder toezicht van Internationale springamazone Mischa Everse, Mario Everse scout succesvol jonge springpaarden en houdt zich bezig met de succesvolle fokkerij en verkoop. U kunt alvast een kijkje nemen op de website; www.staleverse.nl

na het bezoek aan Stal Everse gaan we naar de Plasweg  16A te Waddinxveen, dit zal zo rond 17.00 uur zijn, hier kunt u genieten van een barbecue die de leden van VWF gratis wordt aangeboden, hierbij zullen wij afscheid van Lilian Pleunis nemen als bestuurslid van de Fokvereniging VWF.

Beste leden, Lilian Pleunis, zonder meer de drijvende kracht achter Fokvereniging VWF,  heeft besloten haar bestuursfunctie bij de vereniging neer te leggen. Lilian heeft zich 20 jaar lang vol overgave ingezet voor de vereniging. Zoals de meeste leden weten is Lilian de spil van de vereniging geweest. Het wordt dan ook lastig haar afwezigheid op te vullen, maar wij gaan daar natuurlijk onze uiterste best voor doen! Om Lilian en ook Bert te bedanken nodigen wij alle leden uit om tijdens de barbecue 14 september as afscheid te nemen van Lilian als bestuurslid van de vereniging. We bedanken Lilian en Bert Pleunis dan voor hun inzet voor de fokvereniging en stellen uw aanwezigheid hierbij zeer op prijs!

 Graag opgeven voor de barbecue via info@vwf.nl vermeld u hierbij ook dieetwensen dat we hier zoveel als mogelijk rekening kunnen houden. De barbecue zal ongeveer vanaf 17.00 uur aanvangen. 

locatie Barbecue; Plasweg 16a Waddinxveen
aanvang;              17.00 uur
kosten;                 gratis voor leden, niet-leden 15.- euro14 

Ga terug